Promoties

Greenex  - Promoties Tuincenter Greenex staat in de ganse regio van Hamme en Oost-Vlaanderen bekend voor de kwaliteitsvolle tuinmaterialen, tuinproducten en tuingereedschappen die er te verkrijgen zijn. Samen met een uiterst zorgzame service is dit tuincentrum in Hamme de uitgelezen partner voor elk privé of zakelijk tuinproject.

Promoties

Regelmatig organiseert Greenex leuke acties en promoties op producten die verkrijgbaar zijn in het assortiment. Raadpleeg op regelmatige tijdstippen deze pagina en blijf op die manier als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Momenteel kan u profiteren van de actie op houtpellets: u betaalt slechts € 3,92 euro per zak houtpellets (bij afname van een volledige pallet houtpellets).

Offerte

Heeft u vragen over een bepaald product, wil u graag weten of er korting mogelijk is bij afname van grote hoeveelheden of dat specifieke producten nog in actie komen? Neem dan contact op met het tuincentrum en het team van Greenex helpt u snel en vakkundig verder.

Voor alles voor uw tuin, moet u bij tuincentrum Greenex zijn!