Baken je domein slim af

Een lage omheining om het voortuintje af te bakenen, een omheining rond de paardenweide, aan afscheiding met de buren...: zoveel mogelijkheden, zoveel oplossingen. 

Wanneer functionaliteit primeert

Greenex uit Hamme beschikt over een ruime voorraad van een veelheid aan omheiningen voor elke toepassing. Zo verdeelt het bedrijf de wereldvermaarde Betafence draadafsluitingen van topkwaliteit om op een mooie maar vooral functionele manier mensen, dieren, eigendommen en bedrijven te beschermen. Het gaat hier alvast over producten met een hoge effectiviteit en lange levensduur.

Een grote voorraad aan houten palen.

Toppers in dit gamma zijn Pantanet en Plasitor. Het Pantanet Family systeem is een totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas en bijhorende palen, esthetisch, discreet, makkelijk te plaatsen en met een lange levensduur. Wie een begroeiing wenst op de afrastering, kiest eerder voor Plasitor. Het Plasitor systeem is een vormvast en veerkrachtig afrasteringssysteem, bestaande uit geweven gaas met ruitvormige mazen en een efficiënt plaatsingssysteem. 

Een puur natuurlijke toets

Verder verdeelt Greenex een aantal natuurlijke afsluitingen, zoals kastanje hekwerk met of zonder poort, rietmatten, wilgenmatten, heidematten en bamboematten. Wilgenmatten en -tuinschermen hebben de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen, omwille van hun natuurlijk en inlands karakter. Ook voor deze producten zijn de nodige accessoires voorhanden om de natuurlijke tuinafsluiting perfect af te werken. Verder zijn bij Greenex ook de klassieke houten afsluitingen van de bekendste merken te verkrijgen. Bij deze gamma's hoort een extra ruim aanbod qua paaltjes en poorten voor meer gebruiksplezier. Voor extra keuze en mogelijkheden valt het aan te raden om vooraf contact op te nemen met Greenex.

Duurzaam en ecologisch: afsluitingen in bamboe.

Bestaande omheining verfraaien?

Wie reeds over een bestaande (draad)omheining beschikt, kan deze verfraaien door er een zichtscherm, afschermdoek of kunsthaagmat tegen aan te brengen, een voordelige en makkelijke oplossing voor meer privacy. Kunsthaagmatten bijvoorbeeld zorgen voor een natuurlijk ogende afscherming, maar zonder het onderhoud van een echte haag.

Wie het architecturaal, hip en trendy wil, zal eerder neigen naar steenkorven. Bij deze kan de klant zelf hoogte, breedte en lengte kiezen. Met gazen van 50 X 50 millimeter worden deze steeds op maat gemaakt.

Partner van de professional

Greenex werpt zich al jaren op als dé gespecialiseerde beroepshandel voor tuinaanleg en groenvoorziening in Oost-Vlaanderen. Professionele klanten kunnen er terecht voor hun volledige bevoorrading op vlak van producten, materialen en grondstoffen. Met een uitgebreid gamma speelt Greenex in op alle dagelijkse noden van de groenprofessional. En dit met artikelen en materialen als boomschors, compost, omheiningen, afboordingen, stenen en grind, gras, graszoden en kunstgras, sproei- en meststoffen, machines, tuingereedschap en werkkledij.  

28 december 2020 - GreenPro magazine