Over Greenex

Wie zijn wij

Greenex werd in 2015 opgericht door mezelf, Evelien Eeckhoudt, samen met hulp en steun van vrienden en familie. Als oudste van 2 ben ik opgegroeid in een zelfstandig gezin. Mijn vader heeft in 1979 een plantenkwekerij overgenomen dat ondertussen is uitgegroeid tot een groot tuincentrum met een vaste waarde in Dendermonde. Als kind heb ik deze evolutie van dichtbij meegemaakt en er zelf mee aan gewerkt. Het was mijn droom om ooit zelf een winkel uit te baten.

In 2015 kon ik deze droom realiseren. Op de voormalige site, betoncentrale Van De Velde Beton nam ik de start. Op dat moment bestond mijn assortiment uit enkele soorten siergrind, wat compost, teelaarde, boomschors en een beperkt assortiment in de winkel. In de loop der jaren steeg alleen maar de verkoop en werd het assortiment verder aangevuld met onder andere kunstgras, draadafsluiting, tuinhout, enz...


Doelstelling is en blijft een one-stop-shop. Onze klanten kunnen op 1 locatie al hun materiaal voor de tuin/vijver aankopen. De klant staat centraal. We spelen in op de vraag en staan hen bij, bij hun projecten. Alsook particulieren krijgen tekst en uitleg waar nodig. Mijn team engageert zich om steeds bij te leren en de nieuwste trend op de voet te volgen. Ook van onze klanten leren wij graag, zij staan dagelijks in contact met de producten en gebruiken ze in de praktijk.


De laatste aanwinst is onze betoncentrale. De centrale maakt stabilisé, chape, magere beton. Uiteraard staan er nog toekomstige plannen in wacht.

Hopelijk tot binnenkort!

Met liefde,

Evelien & het Greenex team

.